Jacuzzi ®

Szolgáltatásaink

Jacuzzi Szervíz

Márkaszervizünk - www.jacuzzi-szerviz.hu

A magyarországi hidromasszázs-kultúra és ennek alapkövét jelentő szerviztevékenység bevezetésében cégünk elismert szerepet töltött be. A mögöttes szakmai háttér kiépítése, szakembereink állandó képzése, folyamatos lépéstartásunk az új irányvonalakkal nemcsak a Jacuzzi® értékeit növeli, hanem egészséges versenyben próbálja azon szakmailag nem elfogadható szerkezeteket kiszorítani a hazai piacról, melyek minőségi igénytelenségükön kívül baleseti veszélyforrást is jelenthetnek. Céltudatos marketingmunkával és az országunkban működő több ezer Jacuzzi®-berendezés állandóan kiértékelt beépítési és szervizelési tapasztalataival próbálunk mind több megelégedett vásárlót magunkénak tudni. Nagy figyelmet fordítunk viszonteladóink rendszeres szakmai továbbképzésére a korrekt és pontos tájékoztatás érdekében. Kialakult, rugalmas összhang teremti meg a kereskedelmi és a szervizágazatok közötti közvetlen kapcsolatot, ami vásárlóink mielőbbi kiszolgálását teszi lehetővé. Alapfeladatunk a Jacuzzi®-berendezések üzembe helyezéséhez szükséges előkészítő munkálatok közvetett, vagy közvetlen ismertetése, a termék jogszabályokban előírt garanciáját jelentő üzembe helyezésének elvégzése, a garanciális és garanciaidőn túli javítások, rendszerkarbantartások, alkatrészpótlások biztosítása, valamint a felmerülő hibák összegzése, értékelése, gyári ajánlások megtétele.

A Tisztelt Vásárló természetesen az üzembe helyezés után sem marad magára az időnként "bonyolultnak, nehézkesnek" tűnő gépészettel. Közvetlenül szervizünknél, vagy országosan kiterjedt viszonteladói hálózatunknál bejelentheti a termék működési rendellenességét, hiba esetén a lehető legrövidebb időn belül javítást kezdeményezünk. Épületgépész és villamossági szakembereink a Jacuzzi®-termékismereten felül ötletgazdag tájékoztatást kapnak a termékek elhelyezhetőségét, optimális célú felhasználhatóságát illetően, tökéletesebb helyszínelési munkáik végzéséhez. Ezen felül a magyarországi vízminőségi problémákra is adnak javaslatot, ötletet az épület teljes gépészeti rendszerének megóvása érdekében, a benne elhelyezett Jacuzzi®-berendezésekkel együtt.

 

Elérhetőségeink:

  • Címünk: Bp . 1087 Asztalos Sándor u. 9 
  • tel: 06-1/299-0056 fax: 06-1/299-0057
  • e-mail: jacuzzimarkaszerviz@gmail.com
  • web: www.jacuzzi-szerviz.hu
  • HIBA BEJELENTÉS: 06-20/2045-012
  • KÖZPONT: 06-1/299-0056

Kategóriák

Rólunk

1956-ot írtunk, amikor Roy Jacuzzi feltalálta a hidromasszázst,és egy forradalmian új gondolatot vezetett be a fürdőszoba világába: ajóllétét. Azóta töretlen a Jacuzzi® hídromasszázs vezető szerepe a presztízs és a hatékonyság világában és abban ahogyan emberek millióinak álmait, igényeit és életstílusát értelmezi. Ezért, mikor a Jacuzzi®-t választja nem egyszerűen egy hidromasszázs mellett dönt, hanem belép egy egyedi és utánozhatatlan világba: a sajátjába!

Jacuzzi vásárlás, webáruház

Legyen tagunk Ön is!

Iratkozzon fel, hogy elsőként értesülhessen újdonságainkról!

Az eredeti Jacuzzi®, amely otthonába viszi a tökéletes wellness élményt.

Elérhetőségeink
Oldalak
Információk